Berkel en Rodenrijs – In de nacht van vrijdag op zaterdag 25 mei is er ingebroken in twee bedrijfsbussen aan de Korhoen in Berkel en Rodenrijs.

Vrijdag op zaterdagnacht hebben onbekenden  tussen 04:30 en 05:00 uur ingebroken in bedrijfsbussen welke stonden geparkeerd aan de Korhoen. In de bussen lag een hoop gereedschap welke de daders hebben geprobeerd te stelen.
Een voorbijganger zag twee mannen tussen de 25 en 30 jaar rommelen waarop de twee direct de benen namen.

De voorbijganger heeft direct 112 gebeld. De gereedschap hadden zij naast een elektriciteitshuis neergezet nabij het fietspad.

De politie is ter plaatse gekomen en hebben kort onderzoek gedaan. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).