Bleiswijk – Maandagmiddag is er een Intercity gestrand ter hoogte van de Pertuniaweg in Bleiswijk.

Door nog onbekende reden kwam de Intercity op het traject tussen Amsterdam en Breda ter hoogte van de Pertuniaweg stil te staan. Medewerkers van Prorail, de brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

De passagiers zijn na enige tijd overgestapt op een andere trein, hoeveel passagiers er in de gestrande trein zaten kon een woordvoerder van Prorail niet vertellen.

Vanwege de verstoring waren er de hele middag beperkte treinen die over het traject reden.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Ingezonden foto via WhatsApp tiplijn.