Bergschenhoek – Dinsdagavond 2 juli heeft er een beroving plaatsgevonden in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek.

Een jongeman is dinsdagavond omstreeks 23:15 uur door meerdere daders beroofd van zijn fiets en portemonnee in het Annie M.G. Schmidtpark, de jongen is hierna gevlucht en opgevangen door de politie aan de Dominee van Koetsveldstraat. De jongen is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij is vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft kledingstukken van het slachtoffer in beslag genomen om DNA van de dader(s) vast te stellen. Een vriend van het slachtoffer was snel naar huis gereden om hulp te halen, op locatie verklaarde de jongeman een knal te hebben gehoord wat leek op een schot van een vuurwapen. De politie heeft hierop onderzoek gedaan in het park, een hondengeleider kwam met zijn diensthond ter plaatse om te zoeken naar voorwerpen.

De politie doet onderzoek naar de beroving.

Heeft u iets gezien of gehoord ?

Heeft u informatie wat de politie kan helpen ? Geef het zo snel mogelijk door via het telefoonnummer: 0900-8844.