Bleiswijk – Zaterdagavond 31 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N209 in Bleiswijk.

Iets over acht uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising N209 met de Zoetermeerselaan in Bleiswijk. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, ook een brandweerwagen uit regio Haaglanden (Zoetermeer) kwam ter plaatse omdat een ouder persoon niet direct uit haar voertuig kon komen.

De brandweer heeft hand- en spandiensten verricht. Er zijn twee personen nagekeken door het ambulancepersoneel waarna de oudere dame, welke met behulp van de brandweer uit haar voertuig is geholpen, zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie heeft nog korte tijd onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval, dit omdat het ongeval vermoedelijk is ontstaan door de verkeerslichten die op het moment van het ongeval buiten werking waren.

Na het onderzoek heeft bergingsbedrijf Vreugdenhil beide voertuigen opgehaald. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op door het ongeval.