Bleiswijk – In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 september zijn er meerdere inbraken geweest in verschillende personenauto’s in Bleiswijk, dat meldt Buurttoezicht Lansingerland.

De inbraken zouden hebben plaatsgevonden in verschillende merken auto’s, om hoeveel inbraken het precies gaat is nog niet bekend. De inbrekers haalde uit de getroffen voertuigen onder andere de airbags en navigatiesystemen. De inbraken zouden hebben plaatsgevonden tussen 22:00 uur een 05:00 uur.

De inbrekers zijn de afgelopen dagen vrijwel actief geweest in de volgende straten:

– Beukenlaan
– Planetendreef
– Ribeshof
– Kastanjelaan
– IJsvogellaan
– Malusdreef
– Futendreef

Verdacht voertuig

Vrijdagmiddag 20 september is er door een bewoner in Bleiswijk een verdacht voertuig gezien. Het gaat om een bestelbus van het merk Fiat Doblo met Slowaakse kentekenplaten. De inzittenden maakten foto’s van geparkeerde auto’s. Het zou gaan om twee mannen, in het donker gekleed en rond de 30 – 40 jaar. Het kenteken van het voertuig begon met 26-…-.. helaas is er verder niets bekend van het kenteken.

Mogelijk zijn deze verdachte personen voorbereidingen aan het doen voor een nieuwe reeks aan autoinbraken.

Heeft u iets gezien of heeft u een camera ?

Mocht u verdachte personen hebben gezien of beelden van verdachte personen hebben, neem dan contact op met de politie. Dit kunt u doen door te bellen naar 0900-8844 tenzij u direct een verdachte situatie ziet dan kunt u bellen naar de meldkamer via 112!

Archieffoto ©Spa-Media