Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 26 september heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen vijf voertuigen op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Maar liefst vijf voertuigen raakten iets over half zeven met elkaar in botsing op de Oudelandselaan. De politie werd als eerst gealarmeerd voor een aanrijding materieel. Omdat er één persoon was met enkele medische klachten en waarvan de airbags uit het voertuig waren gekomen is er voor de zekerheid een ambulance opgeroepen.

Twee voertuigen bleven op de plaats van het ongeval staan omdat zij niet door konden rijden. De overige drie voertuigen zijn door de bestuurders geparkeerd op de Stationssingel.

Het ambulancepersoneel heeft enkele personen nagekeken maar niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Vanwege de berging van één voertuig en een flink oliespoor op het wegdek was de Oudelandselaan enige tijd afgesloten, een medewerker van gemeente Lansingerland is ter plaatse gekomen om zand over het oliespoor te gooien. Ecoloss komt later vanavond ter plaatse om het wegdek geheel te reinigen.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil kwam ter plaatse om één voertuig mee te nemen, de politie heeft alle bestuurders geholpen met het invullen van de schadeformulieren. De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.

Foto’s: Eduard de Bruijn