Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 2 oktober heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een scooter op de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:25 uur kwamen op de Klapwijkseweg een scooter en een fiets met elkaar in botsing, omstanders welke het zagen gebeuren belden direct de hulpdiensten. Het ambulancepersoneel heeft beide slachtoffers behandeld in de ambulance, uiteindelijk is de scooterrijdster met verwondingen aan haar knie vervoerd naar het ziekenhuis.

De scooter van de dame is meegenomen door een familielid, de fietser is thuisgebracht door de politie. Het ongeval ontstond doordat de scooterrijdster een groepje fietsers wilde inhalen, op dat moment kwam de fietser net naar links waardoor zij in botsing kwamen.

Zowel de fiets als de scooter hebben beide schade opgelopen.