Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 7 december heeft de man welke diverse schades heeft aangericht aan meer dan 60 personenauto’s zich, na het zien van de beelden, gemeld bij de politie.

Bekenden van de man herkende de dader van de beelden welke online gezet waren nadat hij meer dan 60 personenauto’s had vernielt in verschillende wijken in Berkel en Rodenrijs. De man heeft zich hierna gemeld bij de politie.

“We zijn ons kapot geschrokken” laat een bekende van de man aan de redactie weten. ”hij heeft net gebeld en wordt zo weer teruggebeld door de chef van deze wijk. Hij weet er ook niks van!” aldus de bekende.

Een politie-woordvoerder laat weten dat er in meerdere wijken diverse schade is aangericht, dit zou zijn geweest aan de Mary Dresselhuysweg, de Guus Hermussingel, de Schans, de Lunet, Johan Fabriciusstraat en de Simon Carmiggeltstraat.

De man (44 jaar) is aangehouden en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

https://twitter.com/ReneVriendts/status/1203417158203691008

Video: Ingezonden via Whatsapp

Nadat de man zich heeft gemeld, heeft de redactie de  beelden volledig onherkenbaar gemaakt.