Bergschenhoek – Maandagochtend 9 december heeft een man gedreigd met een vuurwapen langs te komen op het gemeentehuis van Lansingerland aan de Tobias Asserlaan in Bergschenhoek. 

Een 25-jarige man heeft telefonisch diverse bedreigingen geuit aan medewerkers van Gemeente Lansingerland. Bij deze bedreigingen vertelde de man ook dat hij met een vuurwapen naar het Gemeentehuis wilde komen. Politieagenten zijn direct in kogel- en steekwerende vesten ter plaatse gekomen bij het gemeentehuis terwijl andere eenheden onderzoek deden naar de verblijfplaats van de man op dat moment.

De politie heeft de 25-jarige man in een woning in Schiedam aangehouden. Eind november dit jaar had de man ook bedreigingen geuit aan de gemeente, deze zaken worden nu aan elkaar gekoppeld.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).