Bergschenhoek – Terwijl de eigenaren van vijf auto’s een bijeenkomst bezochten in een horecagelegenheid aan de Bergsebosdreef, werd op de parkeerplaats ingebroken in hun auto’s.

Diefstal

Eén van de eigenaren liep om ongeveer 19.40 uur naar zijn auto om daar iets uit te pakken, toen hij merkte dat er in de auto was ingebroken. Al snel werd duidelijk dat ook vier andere auto’s  doelwit waren geweest. Uit de auto’s zijn verschillende persoonlijke en zakelijke artikelen gestolen, waaronder elektronische apparatuur.

Getuigen

De politie is nu op zoek naar getuigen van deze inbraken. Heeft u iets gezien van de inbraak? Of is u iets bijzonders opgevallen op of rond het tijdstip van de inbraak? Dat zou dus in ieder geval vóór 19.40 uur geweest zijn. Belt u dan met de politie op 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem.