Berkel en Rodenrijs – Op Zondagmiddag 25 april zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een voertuig te water op de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Even voor half vier werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water. Er bleek bij aankomst een voertuig in het water te liggen waarvan de bestuurder inmiddels al uit het voertuig was.

De brandweer, politie en ambulance waren snel ter plaatse. Er is 1 persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance maar hoefde niet vervoerd te worden. De blaastest die is afgenomen was negatief. De reden van het ongeval was dat het voertuig onbestuurbaar werd nadat deze was uitgevallen.

Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om het voertuig uit het water te takelen. Tijdens het incident was de Noordeindseweg vanaf de rotonde Oostmeerlaan in beide richtingen afgesloten.

Helaas vonden enkele automobilisten het nodig voorbij de afzetting te rijden. Zij konden na een goed gesprek met de agent omrijden. Houdt rekening met de veiligheid van hulpverleners, een weg wordt niet zomaar afgesloten.