Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zaterdag op zondag 27 juni is er een ruit vernield van een personenauto welke stond geparkeerd aan de Molenwerfstraat, later op de avond doet hij een poging iemand neer te steken. De man is aangehouden.

Omstreeks 01:30 uur heeft een dronken man, welke eerder al werd verzocht te vertrekken uit een café in het centrum, een ruit vernield van een geparkeerde personenauto.

De man had in het café ’t Centrum een opstootje waarna de man buiten verbaal werd tegen andere bezoekers, hierop werd de man en zijn gezelschap dringend verzocht om te vertrekken.

Onderweg naar huis in het opvangcentrum de Hergerborch werd de dronken man weer luidruchtig, waarna hij door middel van zijn vuist de achterruit van een geparkeerde Volkswagen Up kapot sloeg.

De man liep hierbij flinke verwondingen op aan zijn hand.

Steekpartij

Omstreeks 02:20 uur werd de politie gealarmeerd wegens een steekpartij bij Hergerborch, er is één persoon gewond geraakt waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd.

Het gaat om dezelfde man die ook de achterruit van de personenauto kapot heeft geslagen. De politie is meegereden naar het ziekenhuis, waarna de man zal worden aangehouden.

Of er daadwerkelijk iemand is gestoken is niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

 

UPDATE 15:00 uur: 

De man (22) die een achterruit van de personenauto kapot heeft geslagen is niet gewond geraakt na een steekpartij. Hij kreeg ruzie met een andere man (28) waarop hij de man neer wilde steken. Dit is bij een poging gebleven. De politie heeft een keukenmes in beslag genomen voor bewijsmateriaal.

 

Bodycam beelden van de fotograaf welke getuige was van de schermutseling en vernieling personenauto.