Bergschenhoek – Op dinsdagmiddag kwam er een melding binnen op de 112 meldkamer dat er een naakte man zou rondlopen in het Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek.

De melder vertelde even na 17:00 uur aan de meldkamer dat het zou gaan om een naakte man met een baard die ook een mes in zijn handen zou hebben. Hierop zijn er meerdere politie eenheden ter plaatse gegaan. Ook een hondengeleider, een motorrijder en politiehelikopter zijn ter plaatse gekomen en hebben samen met de andere eenheden het bos uitgekamd.

Na een intensieve speurtocht is er niks aangetroffen. De voorlichter van de politie bevestigde inderdaad dat er een zoekactie was maar kon verder nog geen details delen.

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.