Woensdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een voertuig te water aan de Cyclamenweg in Bleiswijk.

Omstreeks 21:00 uur ging het mis aan de Cyclamenweg, hier raakte een personenauto te water.

De hulpdiensten waaronder politie en ambulance waren snel ter plaatse. Hier bleek dat de jonge inzittenden van de personenauto met een forse snelheid in het water terecht zijn gekomen. De inzittenden konden na het ongeval zelf op het dak klimmen, en zijn op de kant geholpen.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de inzittenden van de personenauto, na behandeling is er één slachtoffer voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger is ter plaatse gekomen om de personenauto uit het water te halen.

Volgens omwonenden wordt er wel vaker te hard gereden op de Cyclamenweg, hierover zijn al meerdere klachten neergelegd zowel bij de Politie als bij de gemeente. Zij hopen dat de klachten opgepakt gaan worden.