Zondagavond is er een jongedame gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een automobiliste aan de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs. 

Omstreeks 19:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd wegens een ongeval op de kruising van de Oostmeerlaan met de Dintelstraat. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de bestuurster van de scooter.

Na behandeling hoefde zij gelukkig niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis, met advies van paracetamol en uitrusten mocht zij naar huis. De voertuigen liepen wel flinke schade op door het ongeval, het lijkt erop dat de beide bestuurders elkaar over het hoofd hebben gezien. De automobiliste sloeg vanaf de Oostmeerlaan af naar de Dintelstraat, toen het mis ging.

De schadeformulieren worden tussen beide partijen onderling geregeld. Hierna kon een ieder zijn weg weer vervolgen.