Donderdagmiddag is er een auto te water geraakt langs de Zeppelinstraat in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden met spoed gealarmeerd nadat er een melding binnen kwam van een voertuig te water aan de Zeppelinstraat. Het voertuig kwam op zijn zijkant in het water terecht, al voor de komst van de hulpdiensten wisten de inzittenden zelf uit het voertuig te komen. Alle inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Gelukkig hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Ook een lantaarnpaal werd tijdens het ongeval geraakt, deze is ook in het water terecht gekomen. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig weer op het wegdek te zetten.

De auto liep forse schade op, over de toedracht is ons verder niets bekend.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

Foto’s: Peter van der Lely