Vrijdag 28 januari werd een 19-jarige jongen beroofd van zijn scooter op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De 19-jarige jongen werd door twee minderjarige jongens beroofd van zijn scooter. Het slachtoffer raakte hierbij niet gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld, en wist dezelfde avond in een woning in Berkel één van de jongens van zijn bed te lichten. De jongeman werd aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau.

Waar de tweede persoon is aangehouden is niet bekend, beide jongens zijn afkomstig uit Lansingerland. De scooter is gelukkig weer terug bij de eigenaar.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.