Vanavond heeft er aan de Albert van ’t Hartweg in Bleiswijk een steekpartij plaatsgevonden. De politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse bleek het vermoedelijk te gaan om een ruzie tussen twee personen in een woning. Waarbij één persoon zwaargewond is geraakt.

De politie was met meerdere eenheden ter plaatse en heeft meteen de woning omsingeld. Onder begeleiding van een hondengeleider is de politie de woning binnengetreden, de verdachte bevond zich nog in de woning. Een politiehelikopter gaf vanuit de lucht ondersteuning en heeft enige tijd boven het incident gevlogen. De verdachte was het dak op gevlucht, hier hebben zij de verdachte meermaals getaserd, en zijn zij tot een aanhouding gekomen.

Het ambulancepersoneel heeft samen met het Mobiel Medisch Team (MMT) zich over het slachtoffer en de verdachte, welke is getaserd, ontfermd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en de getaserde verdachte is na controle naar het politiebureau vervoerd.

Update:

In een persbericht laat de politie weten dat er twee verdachten zijn aangehouden. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Medebewoners worden gehoord. Medewerkers van Forensische Opsporing (FO) zijn ter plaatse om in de woning onderzoek te doen.