De hulpdiensten rukten vanavond groots uit na een melding dat er een kinderfietsje langs het water lag aan de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk.

Omstreeks 18:40 uur zag een man een kinderfietsje staan langs de waterkant aan de Jan van Der Heydenstraat, hierop alarmeerde hij de brandweer. De brandweer kwam met meerdere eenheden,  waaronder een duikploeg uit Hollands Midden (Gouda), ter plaatse. Tijdens de zoekactie die daarop volgde stond er ook een ambulance standby.

De brandweer en de politie hebben door de gehele straat langs het water gelopen om uit te kijken naar een persoon in het water, dan wel een fietsje langs de waterkant. Er werd niets aangetroffen, ook het fietsje was weg.

Even later kwam de melder, die eerder was doorgereden, terug, en wees de plek aan waar hij het fietsje had gezien. Het fietsje stond hier niet meer. Na overleg zijn de hulpdiensten weer vertrokken.