Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd na een melding van een gebouwbrand aan de Oranjetuin in Bleiswijk. 

De brandweer kwam met meerdere eenheden, waaronder een tankautospuit van Bleiswijk, tankautospuit van Berkel en Rodenrijs en een hoogwerker uit Schiedam ter plaatse. In de woning bleek brand te woedde in de meterkast, hierdoor ontstond er een forse rookontwikkeling in de woning. 

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Gelukkig raakte er niemand gewond. Hoe de brand precies is ontstaan is niet bekend.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.