Donderdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising van de N209 met De Kulck in Bergschenhoek. Beide voertuigen liepen hierbij forse schade op. 

Twee automobilisten kwamen met elkaar in botsing op de kruising, er raakte hierbij niemand gewond. De politie en een medewerker van Provincie Zuid-Holland Zuid waren ter plaatse.

Bij het ongeval liepen beide voertuigen forse schade op. Bergingsbedrijf De Graaf heeft beide voertuigen meegenomen. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend, beide bestuursters verklaren groen licht te hebben gehad.

De schadeformulieren zijn ter plaatse ingevuld. Ten tijde van de afhandeling was er één rijstrook voor rechtdoor (N209) richting Bleiswijk afgesloten.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.