Maandagochtend heeft een ongeluk plaatsgevonden op een fietsoversteek aan de Rivierenstraat. Op de oversteek gaan de fietspaden Berkelsezoom en Waalpad in elkaar over.

Omstreeks 08:30 uur kwamen zij met elkaar in botsing, de fietser raakte gewond en is behandeld door het ambulancepersoneel. De fietser is in een vacuümmatras gefixeerd, waarna de man zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De automobiliste was enorm geschrokken door het ongeval.

Zowel de fiets als de personenauto hebben schade opgelopen door het ongeval.

Buurtbewoners

Buurtbewoners reageren niet meer verbaasd dat er weer een ongeluk op deze voor fietsers gevaarlijke fietsoversteek plaats vond. Volgens de buurtbewoners pleiten zij al langere tijd voor meer verkeersveiligheid op de oversteek, bijvoorbeeld door de verkeersdrempel te verhogen. Dagelijks maken veel kinderen die naar school of naar de sportvelden gaan gebruik van het bewuste fietspad dat de Rivierenstraat kruist.

 

IMG_7149

IMG_7187

IMG_7212

IMG_7199

IMG_7219

IMG_7225