Dinsdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Cyclamenweg in Bleiswijk. Hier zijn twee personen gewond geraakt, waarvan één zwaargewond.

Een ambulance, de politie en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse. Er vond een ongeval plaats, waarschijnlijk tussen een motor en een scooter. Ter plaatse zijn er twee personen behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het MMT. Beide slachtoffers zijn voor verdere controle vervoerd naar het ziekenhuis. De betrokken gemotoriseerde tweewielers zijn direct van de plek van het ongeval weggenomen, de politie heeft in de omgeving gezocht naar de tweewielers, mogelijk zijn deze door de bij het ongeval aanwezigen ergens in het riet gedumpt.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet nader onderzoek naar het incident.

De Cyclamenweg en omgeving is berucht vanwege racende scooterjeugd, er vinden regelmatig ernstige ongevallen met racende scooters en motorfietsen plaats.

 

IMG_7810

IMG_7827

IMG_7833

IMG_7850

IMG_7858

IMG_7865