Donderdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising Randweg-West met de Noorderparklaan in Bergschenhoek.

Een bestuurder van een bedrijfswagen en een automobilist kwamen hier met elkaar in botsing. De bestuurder van de personenauto had wat medische klachten en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

De personenauto verloor olie, die op het wegdek terecht kwam. De gemeente werd ingeseind om dit op te ruimen. Beide voertuigen hebben forse schade opgelopen, er kwamen twee bergingsbedrijven ter plaatse om de voertuigen mee te nemen.

Als gevolg van het ongeval was een deel van de Randweg-West gestremd voor het verkeer. Enkele automobilisten begrepen de afzetting niet helemaal, zij reden in tegengestelde richting. Deze bestuurders werden door de politie aangesproken en moesten achteruit om hun weg via een andere route te vervolgen.

 

IMG_2892

IMG_8372

IMG_8399

IMG_8406

IMG_8421

IMG_8440

IMG_2916