Zaterdagavond was de politie met meerdere eenheden en een politiehelikopter een zoekactie gestart na een melding over een vernieling van een geparkeerde personenauto bij Zwembad de Windas aan de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Een buurtbewoner zag dat een personenauto op de parkeerplaats werd vernield en alarmeerde de politie. Hierop zijn meerdere eenheden een zoekactie gestart, een politiehelikopter die in de buurt vloog heeft enige tijd meegezocht naar de vandalen.

Op dat moment was er op de parkeerplaats een groep jongeren aanwezig, zij leken daar te chillen. Of zij met de vernieling te maken hebben is vooralsnog niet bekend, de gegevens van de jongeren zijn genoteerd. Voor zover bekend is er niemand aangehouden voor de vernieling.

Het voertuig met Pools kenteken staat al enige tijd op de parkeerplaats geparkeerd en heeft al een sticker op de voorruit van de gemeente voor inbeslagname. Het voertuig moet binnen 14 dagen na het moment van opplakken worden verwijderd.

De politie doet nader onderzoek naar het incident.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

IMG_1665

IMG_1655

IMG_1663

IMG_1634

IMG_1695