Woensdagochtend waren meerdere politie-eenheden een zoekactie gestart na een melding van een diefstal van een personenauto vanaf de Hyacinthlaan in Berkel en Rodenrijs.

De politie ontving een melding van een autodiefstal, hierop zijn meerdere eenheden een zoekactie gestart. Een politiehelikopter gaf hierbij ondersteuning aan de eenheden op de grond. Uiteindelijk wist de politie in de omgeving van de Grutto een 44-jarige man uit Berkel en Rodenrijs aan te houden.

De personenauto is door de politie meegenomen voor nader onderzoek.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

IMG_2322

IMG_2314

IMG_2292