Woensdagavond is metrostation Berkel Westpolder aan de Stationssingel ruim een halfuur afgesloten geweest wegens een verdacht pakketje.

De politie ontving een melding van vervoersbedrijf RET over een verdachte pakket dat was achtergelaten. Direct kwamen meerdere eenheden met spoed ter plaatse en zette de omgeving af. Reizigers moesten per direct het metrostel dat op het station was verlaten.

In samenspraak met de Team Explosieven Verkenning (TEV) welke inmiddels al ingeseind was werd besloten het pakket te openen.

Wat er precies in zat is niet bekend. Evenals waar het pakketje precies lag. Vermoedelijk is het door iemand achtergelaten.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij vele vragen via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.