Donderdagavond heeft een automobilist voor een flinke ravage gezorgd nadat hij een niesbui kreeg op de Blauw-Roodlaan in Zoetermeer.

Volgens omstanders kreeg de automobilist rond 19:40 uur een niesbui waarna het helemaal mis ging. Door de niesbui zou hij zijn gaspedaal volledig hebben ingetrapt, in combinatie met de gladheid pakte dit verkeerd uit. Het voertuig reed door een hekwerk waarna hij een camper ramde en daarna tegen enkele geparkeerde personenauto’s tot stilstand kwam. Alle betrokken voertuigen liepen forse schade op. Ook het pand waar alle voertuigen tegen tot stilstand kwamen liep schade op.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waarna de man is gecontroleerd. Voor zover bekend is hij naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweerlieden hebben de betrokken voertuigen en de constructie van het bedrijfspand met daarboven een woning gecontroleerd. Het pand bleek nog stabiel, hierover wordt de gemeente ingelicht.

Een berger is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen te bergen.

 

IMG_8883

IMG_8896

IMG_8900

IMG_8914

IMG_8921

IMG_8931

IMG_8933

IMG_8943

IMG_8953