Vrijdagmiddag vond er een ongeval plaats tussen een personenauto en een bedrijfswagen op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 15:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een kop-staart botsing plaatsvond op de Oudelandselaan bij de rotonde van de Klapwijkseweg. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Enkele personen werden door het ambulancepersoneel onderzocht, gelukkig hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Naar verluidt remde de bedrijfswagen waarna de bestuurder van de personenauto er achterop klapte, door het ongeval werden de airbags van de personenauto geactiveerd. Zowel de personenauto als de bedrijfswagen liepen schade op door het ongeval.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de personenauto mee te nemen. De bestuurder van de bedrijfswagen kon na het uitwisselen van gegevens zijn weg weer vervolgen.

 

IMG_9698

IMG_9706

IMG_9715

IMG_9721

IMG_9725

IMG_9730

IMG_9738

IMG_9739