Dinsdagavond rond 20:30 uur kwam er een melding binnen van een auto die gecrasht zou zijn op de Boterdorpseweg in Bergschenhoek.

Het verhaal is echter iets anders. Een oudere meneer wilde keren op de Boterdorpseweg en heeft de greppel in de middenberm over het hoofd gezien. Gelukkig ging het zachtjes en heeft de bestuurder zich niet verwond met zijn actie.

De politie heeft de meneer opgevangen in de politie voertuig en de berger heeft geholpen de auto weer op de weg te krijgen. Na het plakken van een paar stukjes duct-tape kon de man zijn weg weer vervolgen.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij vele vragen via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

IMG_9937

IMG_9941

IMG_9953

IMG_9970

IMG_9976

IMG_9983