Rotterdam – Vrijdagochtend is er een motorrijder gewond geraakt na een ongeval met een bestelbus op de A13 ter hoogte van het Kleinpolderplein.

Omstreeks 08.40 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval, de politie, twee ambulances en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. Een motorrijder bleek hard in de achterkant van een bestelbus te zijn gereden. De motorrijder is na behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Ten tijde van het ongeval waren alle rijstroken op de A13  afgesloten voor het verkeer. Rond 9.40 uur werd de afgesloten weg weer vrijgegeven.

Ongeval A20 Rotterdam richting Gouda

Eerder op de ochtend ging het rond 07.45 uur mis op de A20 ter hoogte van Rotterdam-Crooswijk. Bij dit ongeval  waren een vrachtwagen en enkele personenauto’s betrokken. Om hulpdiensten veilig te laten werken, is de weg tussen de knooppunten Kleinpolderplein en Terbregseplein afgesloten. Ook de traumahelikopter landde ter plekke om medische hulp te verlenen.

De bestuurder van de personenauto was bekneld geraakt. De brandweer heeft de man bevrijd waarna de man naar het ziekenhuis is vervoerd. Verkeersspecialisten doen onderzoek, de vrachtwagenchauffeur is aangehouden voor verhoor.

IMG_0592

IMG_0536

IMG_0539

IMG_0580

IMG_0599

IMG_0566

IMG_0568