Donderdagavond zijn er meerdere voertuigen beschadigd geraakt na een ongeval op de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:15 uur ging het mis op de Wilgenlaan, een geparkeerde witte Fiat werd geramd nadat de bestuurder van een Audi de macht over het stuur verloor. Daarbij werd er ook een ander geparkeerd voertuig geraakt. De veroorzaker reed door en kwam verderop op het fietspad tot stilstand. De betrokken voertuigen liepen forse schade op.

Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Volgens ooggetuigen was de bestuurder van de Audi al enige tijd met piepende banden bezig op de parkeerplaats bij de Jumbo, bij het verlaten van de parkeerplaats raakte hij de macht over het stuur kwijt en ramde de geparkeerde witte Fiat,  die weer een een ander geparkeerd voertuig raakte. De bestuurder van de Audi schoot door over de stoep en het gras en kwam op het fietspad van de Oostersingel tot stilstand. De politie werd gebeld en kwam ter plaatse. Zij hebben met de betrokkenen de schade opgenomen.

Of de bestuurder onder invloed was is niet bekend, evenals of de man is aangehouden.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in uw gemeente.

 

P1140168

P1140177

P1140182

P1140164

P1140157

P1140161