Bleiswijk – Zondagochtend heeft er een zwaar ongeval plaatsgevonden op de Groendalseweg in Bleiswijk, een automobilist ramde hierbij een woning.

De bewoners schrokken wakker van een enorme knal, waarna zij zagen dat er een auto tegen de woning stond. Zij alarmeerden direct de hulpdiensten.  De brandweer, politie, ambulances, het Mobiel Medisch Team en de OvD-G werden opgeroepen.

De automobilist vloog op de Groendalseweg uit de bocht en kwam in tegengestelde richting in de berm terecht, na een stuurcorrectie vloog de bestuurder de tuin in waarna hij tegen de woning tot stilstand kwam. Hierbij werden ook twee geparkeerde personenauto’s geramd, één van deze twee is total loss. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend.

De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De man is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd gekeken of de bestuurder onder invloed was van alcohol of drugs.

Het pand is ontzet, bouw- en woningtoezicht is ter plaatse gevraagd om de schade op te nemen.  Ook stichting Salvage is ingeseind om de schade met de bewoners af te handelen.

 

 

IMG_1091

IMG_1109

IMG_1123

IMG_1128

IMG_1130

IMG_1174

IMG_1169

IMG_1191

IMG_1199