Donderdagavond zijn twee jongens met scooter en al te water geraakt langs de Laan van Mathenesse in Bleiswijk. 

De jongens reden rond 23.40 uur op een scooter op het fietspad langs de Laan van Mathenesse toen het mis ging. Doordat het erg donker was, zagen zij niet dat het fietspad aldaar naar rechts afslaat. Ze reden vervolgens rechtdoor het water in. Nadat zij zelfstandig uit het water waren gekomen, werden de hulpdiensten ingeseind. In een politieauto mochten de vrienden opwarmen, maar eerst moest het tweetal de natte kleding uittrekken.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om te controleren of de jongens geen last hadden van onderkoelingsverschijnselen. Geen van beide hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De jongens zijn door een familielid opgehaald en zullen ongetwijfeld een warme douche hebben genomen.

De scooter is door een bergingsbedrijf uit het water getakeld.

 

IMG_3337

IMG_3351

IMG_3359

IMG_3356

IMG_3381

IMG_3376