Woensdagavond is er op de N209, Hoefweg in Bleiswijk, een vrachtwagen gekanteld. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waarna de bestuurder van de vrachtwagencombinatie werd behandeld. Na behandeling is de chauffeur, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrachtwagen met aanhanger reed met twee containers, de aanhanger is rechtop blijven staan. In de containers lag schrootafval, dit lag door het ongeval over de weg verspreid. Er werd ook gekeken of er geen afval over de reling op de A12 terecht was gekomen, dit bleek niet het geval te zijn.

De politie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Als gevolg van het ongeval was de N209 tot in de late uren afgesloten. De bergingswerkzaamheden hebben tot iets voor twaalf uur ’s nachts geduurd. Dit in verband met schoonmaakwerkzaamheden, maar eerst moesten de vrachtwagen en aanhanger worden geborgen.

Op het wegdek lag veel olie en afval.

 

 

IMG_0012

IMG_0036

IMG_0034

IMG_0079

IMG_9995

IMG_0064

IMG_0072