Op de A13 liepen twee personenauto’s op de vluchtstrook flinke schade op nadat een vrachtwagenchauffeur de voertuigen ramde. Hierdoor werd een rijstrook afgesloten.

Een witte volkswagen stond op de vroege zaterdagochtend met pech op de vluchtstrook, een vriend kwam ter plaatse om te helpen om het gestrande voertuig weer op weg te krijgen. Een voorbijrijdende vrachtwagenchauffeur kreeg een black-out en heeft de ‘hulpwagen’ flink beschadigd.  Ook de auto met pech liep schade op. De politie, ambulancedienst en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. In de ambulance werd een persoon nagekeken, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Na het invullen van de schadeformulieren heeft een bergingsbedrijf de hulpauto meegenomen want die kon niet meer verder rijden.

 

 

IMG_0683

IMG_0691

IMG_0693

Image_787514

IMG_0704