In Bergschenhoek is onrust ontstaan na berichten over een actieve kinderlokker. De politie is hiervan op de hoogte en is een onderzoek gestart.

Hij zou hebben rondgelopen in de omgeving van bassischool De Groenehoek en de omgeving van zwembad De Windas en het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. Vier meisjes zouden eerder deze week zijn aangesproken door de persoon, dit is direct op school gemeld waarna de politie is ingeseind.

,,De politie heeft de signalen ontvangen en de wijkagent heeft de meldingen onderzocht, het onderzoek is inmiddels overgedragen aan het basisteam”, laat een woordvoerder desgevraagd weten.

Het is verstandig om met kinderen hierover te praten, te waarschuwen en bij mogelijk verdachte situaties of misbruik meteen te melden. Indien er zich verdachte situaties voordoen laat het de politie wijkagent direct weten.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in uw gemeente.