Op dinsdag 11 juli rond 15.30 uur werd, aan de Lange Vaart op het gedeelte in de richting van restaurant de Beren, een jongen (15) vanachteren op de fiets aangereden door een automobilist die vervolgens doorreed.

De jongen maakte een smak tegen de grond, was suf, had schaafwonden, pijn in duim en heup en zijn fiets was zodanig beschadigd dat fietsen sowieso niet meer mogelijk was als hij dat al had gekund. Op dat moment stopte er een voorbijganger op de fiets die had gezien wat er gebeurd was. Hij vroeg hoe het met de jongen ging en toen deze zei dat hij zijn vader had gebeld om hem op te halen, vervolgde de getuige zijn weg.

De familie van de jongen wil graag in contact komen met de getuige. Ook anderen die meer informatie hebben over dit ongeluk kunnen zich melden bij: B. Hillen 06-53342791