Bergschenhoek – In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 november vond er een opstootje plaats in een foodbar aan De Kruin in Bergschenhoek, een andere man die het opstootje wilde sussen werd hierbij mishandeld.

Het opstootje was begonnen in een foodbar dat zit gevestigd op het pleintje in het centrum van Bergschenhoek. De ruzie ging buiten verder waarop een man uit een café de ruzie wilde sussen, maar dit verliep anders dan gedacht. De man kreeg twee kopstoten en liep hierdoor letsel op. De verwondingen waren dusdanig erg dat er een ambulance werd gebeld. Naar aanleiding van de melding kwam ook de politie met meerdere eenheden, waaronder een hondengeleider, ter plaatse.

Bij aankomst was de situatie al rustig. De aanwezige agenten hebben verklaringen opgenomen. De politie had informatie verkregen dat de man zich vermoedelijk in een woning in de buurt zou bevinden, hier hebben de agenten dan ook gekeken, de woning werd bezocht en gecontroleerd maar de persoon werd niet gevonden.

Het slachtoffer is uiteindelijk niet gecontroleerd door een ambulance, deze kwam door onbekende reden niet ter plaatse. Wel heeft het slachtoffer aangifte gedaan bij de politie, hierop zal de verdachte later op buiten heterdaad worden aangehouden.

 

 

IMG_3956

IMG_3971

IMG_3993

IMG_3997

IMG_4013