Zoetermeer – Dinsdagochtend kwamen twee bedrijfswagens met elkaar in botsing op de N470 in Zoetermeer. Hierbij raakte niemand gewond.

Iets voor 08:00 uur kwamen twee bestuurders met elkaar in kop-staart botsing, het gebeurde op de N470 vlak voor de rotonde in de richting van Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Als gevolg van het ongeval werden de airbags van het achterste voertuig geactiveerd. De politie en een medewerker van provincie Zuid-Holland kwamen met spoed ter plaatse, al snel was duidelijk dat er niemand gewond was geraakt. In afwachting van een bergingsbedrijf zijn de schadeformulieren ingevuld.

Een rijstrook werd afgesloten tot de komst van een berger om het achterste voertuig mee te nemen. De inzittenden van het voorste voertuig konden hun weg vervolgen. Het ongeval zorgde voor een flinke vertraging tot aan de Rijksweg A12.

 

 

IMG_5901

IMG_5899

IMG_5896

IMG_5889

IMG_5936