Berkel en Rodenrijs – Zaterdagochtend is er een man aangehouden na een dreigende situatie in de omgeving van de Meerweg en de Briellestraat in Berkel en Rodenrijs. 

De politie is vanmorgen uitgerukt na een melding van een bedreiging in de omgeving van de Briellestraat in Berkel en Rodenrijs. Met een aantal eenheden, en met zware vesten aan, zijn de agenten ter plaatse gekomen, laat een woordvoerder weten.”Het gaat om een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.”, aldus de woordvoerder.

Op de vraag aan de politie of de man een bekende is bij de instanties kan de woordvoerder om privacyredenen geen antwoord geven. Een tipgever aan de redactie laat weten dat het om de bekende man gaat welke vaker voor onrust in de wijk zorgt. Zoals afgelopen december, alwaar een arrestatieteam in actie moest komen om de rust terug te laten keten na een dreigende situatie. Deze man liet ook een oud schuurtje in vlammen opgaan,  Dit gebeurde eind augustus vorig jaar.

Verder zoekend in ons archief komen er ook beelden naar boven van een aanhouding bij dezelfde woning op de Meerweg, toen werd er een vuurwapen gevonden.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 0102105003Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in uw gemeente.

 

IMG-20240406-WA0002