Rotterdam – Maandagavond is een motorrijder gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de N209 ter hoogte van Rotterdam. De man bleek onder invloed van alcohol.

De motorrijder reed op de N209 in de richting van Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek toen het mis ging, door onbekende oorzaak raakte hij de macht over zijn stuur kwijt en kwam hard ten val. Een ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Het slachtoffer verloor flink wat bloed, waar hij precies aan gewond raakte is niet bekend. Na behandeling is de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Na een blaastest bleek de man onder invloed van alcohol, laat een woordvoerder desgevraagd weten. Omdat de man medische hulp nodig heeft is hij niet aangehouden. Naar verwachting zal hij wel een proces verbaal krijgen voor art. 8 (rijden onder invloed).

De hulpverlening vond plaats op de vluchtstrook van de N209, hierdoor ondervond het overige verkeer geen hinder van het incident. De motor is door een bergingsbedrijf meegenomen.

 

IMG_8189

IMG_8195

IMG_8201

IMG_8203

IMG_8216

IMG_8242