Update 14-05-2024

Het OM heeft vandaag bekend gemaakt dat de twee verdachten,die werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand in Berkel en Rodenrijs, langer vast blijven zitten. Zij verschenen vandaag in de raadkamer van de rechtbank.

De hechtenis is vanaf vandaag met 90 dagen verlengd.

Berkel en Rodenrijs – Het Openbaar Ministerie (OM) van Rotterdam heeft vandaag bekend gemaakt dat de twee verdachten, die zijn aangehouden in het onderzoek naar de brandstichting aan de Noordeindseweg, 14 dagen langer in hechtenis blijven zitten.

De twee verdachten zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris, waarna is besloten dat de hechtenis met 14 dagen wordt verlengd. Zij zitten op dit moment nog in beperkingen en mogen alleen contact hebben met een advocaat.

Plaat Delict

Het OM heeft vandaag ook besloten dat het Plaats Delict (PD) van de brand wordt verlengd. Voor hoe lang deze is verlengd is niet bekend. Op locatie wordt het PD bewaakt door aanwezige agenten. Voor zover bekend heeft er vandaag geen onderzoek plaatsgevonden op de brand locatie.

IMG_4643

IMG_4660