Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 25 juni is er een kleine keukenbrand geweest in een woning aan de Klapwijksepad in Berkel en Rodenrijs.

Een jongen was alleen thuis en had twee broodjes in de oven gedaan. Door onbekende oorzaak ging dit mis, waardoor de broodjes iets te gaar werden dan de bedoeling was. In korte tijd stond de woning vol rook. De hulpdiensten werden gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse.

Het incident was snel onder controle, de brandweerlieden hebben metingen verricht en de woning geventileerd. Na controle bleek er geen koolmonoxide meer aanwezig in de woning. De jonge bakker is uit voorzorg door de ambulancedienst gecontroleerd, na controle bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

De komst van de brandweer trok veel bekijks van mensen uit de omgeving.