Bleiswijk – Op de N209 Hoefweg ter hoogte van Bleiswijk heeft dinsdagochtend 9 juli een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Direct werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een “Zware Technische Hulpverlening”. Door nog onbekende oorzaak kwamen een vrachtwagen en een kleine vrachtwagen met elkaar in botsing, de kleine vrachtwagen zit bekneld tussen de vrachtwagen en de vangrail.

Beide inzittenden van de voertuigen zijn door het ter plaatse gekomen ambulancedienst nagekeken op verwondingen. Na controle bleek vervoer naar het ziekenhuis voor beide personen niet noodzakelijk.

De schade is enorm. Vanwege het ongeval is de N209 deels afgesloten. Ook de toerit van de A12 is dicht.

Bekende punt N209

Het punt waar de twee bestuurders met elkaar in botsing zijn gekomen is inmiddels een beruchte hoek. Hier vinden vaker enorme ongevallen plaats. Voornamelijk tussen automobilisten. Dit keer ging het tussen twee bestuurders van een vrachtwagen.