Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond raakten twee jongens van 16 en 18 jaar gewond bij een steekincident aan de Archimedesstraat. Naar de twee daders werd direct een groot onderzoek ingesteld. Inmiddels zijn twee verdachten (15 en 18 jaar) aangehouden.

Om 20:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Aan het steekincident dat kort ervoor plaatsvond, ging vermoedelijk een ruzie vooraf. De twee jonge slachtoffers bereikten op eigen gelegenheid een nabijgelegen fastfoodrestaurant . Ambulancepersoneel nam daar de hulpverlening van omstanders over en bracht de slachtoffers naar een ziekenhuis. De twee daders waren er gelijk vandoor gegaan. De politie startte direct een zoektocht naar hen.

Het onderzoek leidde de agenten naar Rotterdam, waar rond 21.30 uur een 15-jarige verdachte uit Berkel en Rodenrijs kon worden aangehouden. De tweede verdachte, een 18-jarige man uit Rotterdam, meldde zichzelf woensdagmiddag op een politiebureau in Rotterdam-West.

Informatie?
De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek?

Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.