Berkel en Rodenrijs – Donderdagmorgen 10 november heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. Hierbij raakte één persoon gewond.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Boerhaavestraat. De bestuurder van de zwarte auto reed over de Oudelandselaan in de richting van de Klapwijkseweg en wilde linksaf de Boerhaavestraat inrijden. De bestuurster van het grijze voertuig reed over de Oudelandselaan in tegengestelde richting. Zij wilde de kruising oversteken om haar weg over de Oudelandselaan te vervolgen. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in aanrijding. Door de aanrijding raakte de bestuurster van het grijze voertuig gewond.

De ambulancedienst was ter plaatse gekomen om de vrouw te controleren en behandelen aan haar verwondingen. Uiteindelijk bleek verdere behandeling nodig in het ziekenhuis. De ambulance is zonder spoed vertrokken.

Tijdens het ongeval was de Oudelandselaan vanaf de Rivierenstraat tot de Westerparkstraat in de richting van de Noordeindseweg afgesloten. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgesleept.

img_4812 img_4828 img_4831 img_4845 img_4866 img_4868 img_4877 img_4887 img_4910