Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 10 november zijn de hulpdiensten omstreeks 15:10 uur gealarmeerd voor een ongeval aan de Esdoornlaan in Berkel en Rodenrijs.

Een vrachtwagen die kwam laden en lossen heeft aan de Esdoornlaan een fietster aangereden nadat zij volgens omstanders een poging deed om de vrachtwagen rechts in te halen. Hierbij kwam de fietster in de dode hoek van de vrachtwagenchauffeur en onder de vrachtwagen terecht. Omstanders boden eerste hulp aan het slachtoffer. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ondersteunend de ambulance in geholpen, hier is zij onderzocht en voor verdere controle zonder spoed (A2) vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de fiets onder de vrachtwagen vandaan gehaald. Er is geen onderzoek gedaan door de politie. 

De vrachtwagenchauffeur was erg geschrokken. De fiets heeft weinig schade opgelopen door het incident.

img_5064 img_5057 img_5052 img_5048 img_5039 img_5027 img_5019 img_5007 img_4977 img_5047