Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 11 januari is bij de politie een melding binnengekomen over een stoffelijk overschot aan het Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere eenheden spoedde zich naar de opgegeven locatie aan het Kleihoogt. Ter plaatse bleek het lichaam in een weiland te liggen. Een politiehelikopter is ook ter plaatse gekomen om vanaf bovenaf foto’s te maken in verband met het onderzoek.

Medewerkers van de Forensische Opsporingen (FO) zijn een onderzoek gestart, medewerkers van de Dienst Speciale Interventies (DSI) hebben het lichaam uit het water gehaald.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar wat er zich precies heeft afgespeeld.

UPDATE:

De politie maakt bekend dat het lichaam dat aan het Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs gevonden werdt de vermiste Richard Hogevorst uit Delft is. De politie onderzoekt hoe Richard in Berkel en Rodenrijs terecht gekomen is.