Bleiswijk – Dinsdagavond 21 maart is de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk.

Omstreeks 20:40 uur werden meerdere brandweereenheden uit de regio Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond gealarmeerd. Brandweereenheden van de eerste tankautospuit waren al snel ter plaatse aangezien de kazerne zich om de hoek bevond. Zij troffen daar twee oververhitte batterijen aan in een bedrijfspand. De tweede tankautospuit en ladderwagen waren niet meer nodig en zijn onderweg afbesteld.

Een persoon raakte gewond en is nagekeken door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Het is niet bekend of het een medewerker van het bedrijf betreft. Hij is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De brandweer heeft de kleine brand geblust en het pand geventileerd. Hierna konden zij weer retour.

Foto’s: Brian Roeten & Rick Juffermans

De redactie van 112Lansingerland heeft toestemming van de desbetreffende fotografen om bovenstaande foto’s te publiceren met naamsvermelding.